notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

oh my.

Kategori: Från förr

God morgon!

Ska egentligen gå upp om tio minuter .. men a jag vaknade av att alla rörde sig på nedervåningen (jag är hos pappa).. så det gick inte att somna om..

Idag har jag engelskseminarium - ska berätta om min lilla bok: Macbeth. Det kommer antagligen gå okej, men säkert inte så bra som jag hoppas ... men a den som lever får se .. 

Jag läste tidningen medan jag åt frukost, precis som varje morgon. Det stog massor om finanskrisen - såklart - ingen klagar på alliansens hantering; inte ens Göran Persson. En annan nyhet var att man dör fortare om man är tjock (nyhet?).. eller okej, det stog mer om en ny studie som påvisar att folk med stor mage ligger sämre till en dem med breda höfter .. sen såg jag att det har kommit ut ett ABBA-singstar, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?

Ska börja packa ihop mina grejer snart - ska ju hem till mamma sen i eftermiddag .. det är ett evigt släpande av grejer fram och tillbaka hela tiden^^ .. har länge funderat på att lämna lite praktiska saker här - men det blir aldrig så att jag orkar släpa med mig de praktiska sakerna^^ men kanske borde göra ett ryck? hehe .. får så svinigt ont i ryggen av alla tunga väskor jag släpar med mig hela tiden: fråga mig inte vad jag har i dem.. skulle gissa att det är hemliga tegelstenar som är insydda i fodret: för jag har inte sååå mkt saker i väskan (A)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: