notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

snö, kallt och jävligt

Kategori: Från förr

Sitter hemma och fryser.. eller okej jag är posttraumatiserad från kylan!

Den här veckan har jag gått i skolan. Islamoligikursen började i måndags - och låt mig berätta att de kommande 5 veckorna kommer bli tunga...

Men trots detta har jag sysselsatt mig på kvällarna. I måndags fyllde fröken Sindra år - så vi var på middag hos henne. Det var mycket trevligt! Jag hann inte se skräckfilmen födelsedagsbarnet hade valt: så jag klarade att åka hem ensam, sova hela natten och vakna i tid för att åka till jobbet.

Jag jobbade hela tisdagen, men på kvällen träffade jag Rebecca. Vi åt middag på Taco Bar och gick på bio: såg Due Date. Filmen var helt okej - ganska rolig; men jag fick lite smått panik av den dock ^^ haha! Igår var det skola igen, föreläsning i 4 timmar och sen kändes huvudet tomt. Det tog ett tag ett komma hem också - så jag var lagom genomfrusen och bitter när jag kom hem. 




På kvällen skulle Posh Vandals spela på Anchor. Så dit begav jag mig vid nio-tiden. Höll mig nykter *alla tappar hakan* .. jag och Rebecca gick dessutom tidigt eftersom jag var tvungen att hinna med mig buss hem... 

Idag spenderade jag morgonen i en Moské och eftermiddagen på café Chokladbollen med Marie. Vi förberedde oss inför morgondagens seminarium i fyra timmar.. Jag var hemma vid 18-tiden och då var det bara att sätta igång att tvätta.. seen kasta sig framför TV:n och dö en smula.



Imorn ska jag och Emy åka till Emma över helgen! :D 
- hahaha aaaw, Emy Emma och jag på Malta 2006!





 
Maawwawaw... saknar min lilla ponny (Tottie) som jag inte har träffat på länge nu

Kommentarer


Kommentera inlägget här: