notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

även äckligt godis är gott när man är trött.

Kategori: dravel om ingenting

Go'kväll :)

Sitter och kikar på tv.. tunnelbanan.. inte så jävla spännande program.. letar mest efter mig själv. Haha, ja det är sant. Tänk om man skulle dyka upp liksom. Sen är det väl lite kul att titta på två gamla Harrys-vakter in action. Jag känner dem, underbara människor.

Idag har jag arbetat som en myra. Sov hos mor min, så gick upp halv sex. Detta eftersom vi skulle köra brorsan till praktiken också.. jag var på mycket bra humör må jag säga. Arbetade i åtta härliga timmar - datorn var så seg att jag ville gråta. Trots detta glömde jag att kontakta it-avdelningen.. igen.. men men det är tur att man får pröjs per timme. Efter jobbet körde mamma hem mig, vi svängde även förbi Flemingsberg där jag skulle hämta mina nya dator. Japp, jag behövde en till. Denna är liten - så jag ska slippa bryta ryggen varje torsdag. Jag jobbar ju hos pappa varje torsdag - dessutom tränar jag.. så släpar runt på en jävla massa skit varje vecka... men nu är det slut på det - eller ah väskan kommer bli mycket lättare!

Jag älskar mitt nya nagellack! Det är silvrigt och glittrar - vad mer behöver jag säga? Tänkte att alla just satt och undrade över detta (:

JAAAA det är onsdag = Grays Anatomy!!! Så nu ska jag borsta tänderna, tandtråda (varför finns det inget verb som inte jag har hittat på för detta, engelskan har ju floss..) och hoppa i säng för att mysa till en av världens bästa serier...

Idag har jag ätit en halv bulle på jobbet, sen typ 7 bitar godis nu på kvällen .. eller snarare 10.. och en näve ostisar... varför? Jag ska ju inte äta sånt.. blaaah... dum ketchuup.. ska inte ha sånt hemma.. för det finns ingen hejd när jag har det.. eller jaja... jag har fortfarande äckligt godis och ostisar hemma - som ska stanna i skåpet tills .. jag tar ut dem.. nästa vecka? Godiset är mycket onödigt att äta - det har fratinerat med äckel-laktits med salt.. så det är smittat och nu mer äckel-godis... och ja, jag åt lite av det i alla fall. Man vet inte att man inte tycker om det om man inte smakar... tio bitar... hm jaja.. nu ska jag avsluta min monolog om det äckliga godiset och borsta tänderna och förtränga att jag åt massa onödigt - och tänka framåt: imorn är det spinning. Sen är det Paris - sedan är jag fattig och förhoppningsvis har jag inte råd att vara onyttig. Bara råd att träna... och äta morötter.. morötter är sjukt billigt.. idag blev jag sugen på blodpudding - det har ALDRIG hänt förut.. falukorv har hänt, men nej inte blodpudding. Kommer ihåg när jag var konstant sugen på falukorv och mosade kidneybönor (inte i kombo men det var under samma era) ... om jag inte alltid hade haft skumma matvanor skulle jag trott att jag var gravid. När jag var liten åt jag rostat bröd med sylt och polly på (ja, godiset).. när mamma inte var hemma.. det var fan inte gott - men jag åt det lite då och då bara för att jag kunde...

Imorgon ska jag gå upp klockan sex i vanlig ordning - fan vad jag längtar... ehm...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: