notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

baksmällan från helvetet!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

God afton!

Jag mår piss idag - fast jag mår inte lika illa längre i alla fall. Vaknade upp på Mordhots soffan och mådde som .. ja hm.. det kändes som jag hade kastat mig genom en betongvägg ungefär. Ja. vi var ute och härjade igår! Började hos Mordhot med vin och såå .. Mordhots kusin med vän var med. Vi drog vidare till söder runt tio - Hamnade på Ojojoj eftersom hela söder var fullknökat. Dit kom även Mordhots andra kusin kom också dit! Vi drack lite öl och sedan hamnade vi på Hellströms - där var det dags för drinkar! Hellströms stängde klockan ett - då drog vi till Harrys. Där blev det mer drinkar... såklart!

Så idag han jag spenderat dagen bakfull och död^^ Jag blev åksjuk av att åka hissen när jag skulle hem.. sen såg jag på FB att Lea åt godis på banken.. då ville jag också ha godis. Detta trots att frukosten hade gjort en plötslig u-sväng från magsäcken några timmar tidigare. Så när jag gick mellan medis och södra smet jag in på coop. Köpte ostbågar, cola och dipp - samt en helvetes massa kexchoklad! Alltid lika bra att handla när man är bakis... kexchoklad? Äter fan aldrig kexchoklad.

Planen var egentligen att gå ut ikväll.. men eftersom jag officielt är 75 år så vet jag inte om jag orkar... dessutom ska jag köra bil imorn! .. och jag sitter här i min pyamas..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: