notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

Vi ställer oss här, så de ser oss om de är blinda!

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Jag sov hos mor min natten till igår - somnade där efter att ha blivit matad med kött och godis (samt en del rödvin). Mamma körde hem mig på förmiddagen igår. Jag hann till bolaget, bunkrade upp inför Sweden Rock! Sen bar det av till stan, åkte hem till Tutis och gav henne en present! Efter det mötte vi upp Emilio Kalle-Roxner, Aksel och några till. Sen åkte vi till Hornstull och mötte en svarthårig Crille och Johanna! Sen blev det Tanto för hela slanten!!
- Det var nice, mycket alkohol, soligt och varmt!

När vi skulle på krogen bestämde jag mig för att göra en avstickare - drog till 7 eleven och köpte korv^^ haha! Jag var inte så taggad på Harrys alls, men gick dit^^ Guns and Posers spelade! Försökte skrika åt dem att Tottie fyllde år av någon anledning - men de hörde mig inte^^ haha! Det slutade med att jag blev utslängd på premisserna att jag var för salongsberusad. Vilket kanske kunde stämma. Men hallå, det är Harrys. Alla är lite lätt överförfriskade och jag har fan varit i mycket värre skick där. Jag stod ju förfan upp! Det var Robin som berättade att Björn ville att jag skulle gå. Satan vad förbannad jag blev. Vet inte hur många som försökte snacka med mig när jag satte mig för att vänta på bussen - jag fick alla att gå utom en. Han vägrade gå så tillslut gick jag med på att prata med honom, det gjorde mig på lite bättre humör :P Vet inte riktigt vad vi snackade om man han var i alla fall från Irak, hade bott här i sex månader men hade ingenstans att bo .. Vet inte om han fiskade efter att följa med mig, men det fick han i alla fall inte^^ .. väl på bussen hör jag någon som skrker "Courtney!" och en karl jag aldrig sett kommer springande mot mig! Så jag inledde konversationen med:
- asså... hm .. känner jag dig?
Svaret blev:
- vi är vänner på facebook!

Jag konverserade med karln nästan hela vägen hem då han bodde i Huddinge. Vet inte vad vi snackade om. Typ om folk vi känner vill jag minnas.. och musik.. vill även minnas att jag somnade - då petade han till mig och frågade om jag blev arg för att han pratade med mig. Vid det laget hade jag lugnat mig så jag blev förvånad över att han trodde jag var arg^^

Precis som igår vaknade lagom till Disney dags :D så stratade dagen med Den lilla sjöjungfrun!
- Nu blir det ägg och bacon till frukost :)

Big Brother-gänget är på Nyhetsmorgon - vilka jävla muppar asså.. jag orkar fan inte kolla på det här så det får bli en film istället^^ Skulle nästan hellre slå om till 2an och kolla in gudstjänsten.. När ska big brother dö?!?! Det är väl ändå ett utdött koncept. 

Idag måste jag:
  • Packa till Sweden Rock
  • Hämta tältet av Rebecca
  • Hämta min sovsäck hos Tottie
  • Hämta ett liggunderlag hos mamma
  • Tvätta
  • Fixa ett partytält
Känns inte riktigt hållbart men nu kör vi!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: