notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

ger du utav fingret tar de din hand

Kategori: Från förr

Nu sitter man här - ledigheten är över och jag har restuppgifter upp över öronen. Varför gör man alltid såhär? Jag har omtenta imorn och börjar plugga idag. Dessutom har jag två PM att skriva - fast det ena är nästan klart. Jovisst jag vet att jag ville vara ledig och umgås med mina vänner nu under ledigheten men i alla fall: någonting kunde jag väl ha gjort?

Fast roligt har jag haft och pengar har jag strösslat omkring mig! Haha.. vågar inte ens kolla mitt konto efter alla bravader^^

Jag är inte säker på vad som hände vilken kväll så sammanfattningsvis har jag varit full och bakis nästan varje dag så jag skulle kunna påstå att jag har inversterat en del i Harry B James, Anchor, Rocks, bolaget ... och donken ^^ Så nu är det väl dags att bli lite sparsam (?) och nyttig igen.

Självklart börjar jag bli sjuk igen .. hostar, skakar och känner mig allmänt sliten i kroppen nu asså.. (NEJ jag var faktiskt inte ute igår!!)

Igår hade jag och Tottie Disneykväll hemma hos henne - såg Den lilla sjöjungfrun och Svärdet i stenen medan vi jobba på fettman med chips, godis och cola^^



Nej nu är det dags att plugga vidare tror jag..



Kommentarer


Kommentera inlägget här: