notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

kunde lika gärna ha varit död vid det här laget

Kategori: Från förr

Jag var hos syrran o hjälpte henne att passa Alexandra igår kväll och idag.. det var asmysigt och jag älskar bebisar.. men idag när mamma hämtade mig, och vi var påväg hem, fick jag vara med om det läskigaste på mycket länge, om inte någonsin!! Vi kör på E4:an.. ganska långsamt eftersom det var glashalt... mamma säger "det är för halt", jag svarar "för halt för vadå?!".. "för halt för allt": man ser hur bilen framför börjar sakta in, så mamma skulle bara växla ner.. och då börjar bilen snurra.. den snurrar och snurrar.. vi frontar in i räcket vid sidan av vägen och glider runt lite.. helt  plötsligt står vi stilla - i väggrenen - i fel färdriktning!

Det var länge sen jag var hysterisk.. jag satt i bilen och kunde knappt andas till en början, sen började jag hyperventilera och tårarna gick inte att stoppa, sen började jag skaka och mamma började fråga om jag behövde ambulans.. jag ruskade på huvudet men fortsatte att skaka.. polisen kom.. mamma gick ut och pratade med dem - helt plötsligt - kom låg en annan bil i diket på motsatt sida vägen.. då hade jag nästan lyckats få normal andning igen, fast på grund av bilen som flög ner i diket sattet hyperventileringen igång igen!

Jag kommer inte ihåg hur länge vi snurrade, om jag skrek, hur lång tid det tog innan polisen kom.. det jag kommer ihåg är känslan av panik!

Polisen hjälpte oss att vända bilen och mamma körde i snigelfart hela vägen hem, jag vill bara påpeka att vägarna inte var saltade fören i Stockholm!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: