notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

I'm not okay

Kategori: Från förr

Dagen till ära har jag endast sovit, solat och tränat!
- har varit trött och nere hela dagen; så det var kanske bra att man inte träffade folk - eller är det kanske det som fick mig på detta underbara humör? Kan man vara så extremt trött bara för att man sov länge? Rent logiskt sett borde jag vara hur pigg som helst eftersom jag sov i elva timmar, natten till i dag. Men det är jag inte: jag är svintrött.  

Jag läser, som sagt, "Är det någon där?" av Marian Keyes. Den är bra, jag tycker om dialogerna väldigt mycket! Jag läste lite när jag åkte bussen från gymmet; då helt plötsligt gick det upp för mig: Aiden är död! Aiden är/var Annas (hunudpersonen) man/sambo/pojkvän - lite oklart - och han är, rent ut sagt, försvunnen; hon ringer honom och kommer bara till telefonsvarare, hon skickar mail som ingen svarar på ... jag har bara läst 174 sidor, av 550, så jag kanske har misstagit mig. Vilket jag intensivt hoppas. Jag vill bara påpeka att boken är mycket värd att läsa.

Nu, helt "out of the blue", slog det mig: jag har inte druckit kaffe i dag! Så att jag är så extremt trött måste bero på det: att jag är en koffeinist utan koffein i kroppen ... men nu känns det lite meningslöst att åtgärda. Jag vill bara sova bort den här känslan.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: