notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

till havs då?

Kategori: den eviga monotomin

God morgon!

Jag gick upp i ottan idag igen.. började dagen med att plugga teori. Om de slutar byta frågor kanske jag kommer klara det snart xD hahah.. asså jag är på repetitionsdelen - klarade faserna i början av september.. damn you dåliga minne! Okej, har egentligen inte dåligt minne, så en förklaring är väl att jag inte LÄRDE mig skiten utan bara blev riktigt duktig på att söka i teoriboken? .. men men.. lördag kväll och hela söndag ska dedikera till studerande av konsten att köra bil.

Ikväll ska jag tydligen åka båt? Jaha.. jag som har skippat alla rock-kryssningar denna höst. Menmen.. man får väl ställa upp ^^ Rebecca och några ska på en .. båt.. hm.. typ någonting moon.. det blir nog bra det där^^ Först och främst ska jag till jobbet. Innan dess måste jag packa och låna pengar av mig själv! Jo, jag fick veta att jag skulle ta Sandras plats på båten runt elva igår kväll :P Lite spontanitet har väl ingen dött av!!
- Det jobbiga med att packa är inte själva kläderna - kläder har jag (oftast) men det där med väska. Det är helt sjukt jobbigt.. jag har liksom en tendens att ha sönder väskor (genom att packa för tungt?). Okej, nu ska jag vara borta ETT dygn. Så jag ska ha något att ta på mig IKVÄLL och någonting att vara bakis i imorn. Det som tar plats kanske är skor och smink och sådant.. blah.. bör investera i en ny väska man kan ha med sig när man åker någonstans.. haha resväska kanske en sådan heter? Jag vill ha en rosa .. eller en leopardmönstrad - helst en rosa med leopardmönster. Det vill jag ha. HAHAH eller jaaa en sådan som Merlin har i Svärdet i stenen har - det vore sjukt praktiskt :D (de som inte vet vad jag menade nu är sämst och får skylla sig själva - och FRAMFÖRALLT kolla på Svärdet i stenen, bra film, bra film!). Juste, packa var det!

Idag vaknade jag med Here you come again på hjärnan. Nej, har inget minne av att jag brukar lyssna på Dolly men .. låten sitter där, det jobbiga är väl att det enda jag kan är "Here you come again lallallallalala" .. Ja, så det är det som går om och om och om och om och om i min skalle :)
- Ne nu ska jag försöka utrota det med lite Sabbath!




Kommentarer

  • Tuten säger:

    Alltså wtf... vadå packning till en kryssning? Ska du inte vara full hela tiden? Man är väl ändå bakis i samma kläder som han hade under natten? Vem fan orkar vara fräsch liksom, nu blir jag förvånad kethcup! :O

    2011-11-18 | 15:43:38
    Bloggadress: http://totties.blogg.se/
  • Ketchup säger:

    Dude come on :P jag skulle ju åka med folk som faktiskt duschar mer än en gång i veckan och borstar tänderna varje dag - ville inte att de skulle titta på mig som ... vill säga flubber.. men säger nog ngt som e äckligt ist: möglig leverpastej!

    2011-11-18 | 18:46:57
    Bloggadress: http://cissi08.blogg.se/

Kommentera inlägget här: