notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

var tionde svensk har sönmproblem

Kategori: den eviga monotomin

God morgon,

Idag vaknade jag med ett lite roligt sms från Tranan "Älskar att rocknytt har uppmärksamat vårt event". Han pratade självklart om vårt event på facebook: Swedish Crüehead Invasion!!
- Ja, vi ska invadera London den 14 December! :D
Berlosconi ska avgå, så börsen i både USA och Japan stiger. Vi får se om den gamle karln har vett att avgå på riktigt - han har tydligen fintat förut. Det finns folk som vill ha ett kallbadhus i centrala Stockholm. Stockholm ska testa nya övervakningskameror på bland annat Stureplan - som är en mycket brottsdrabbad plats. Va va va.. hon på lokalnyheterna sa någongting om "Flagging Molly". Trots att bandet inte heter så blir jag lite nyfiken, vad sa hon? När spelar de? Det skulle ju vara nu snart... detta måste undersökas!

Idag är det dags att jobba igen, dagen till ära hos pappa! Ja, det är ju alltid trevligt med omväxling, måndag: jobb (veidekke + barnpassning), tisdag: skolan, onsdag: jobb (wasastaden), torsdag: körskolan, fredag: jobb (veidekke). Haha asså nu får de ge sig, de börjar snacka om julmusik på Nyhetsmorgon. Det är inte jul än.. man tröttar ju ut julen om man börjar fira den en månad förtidigt! Jag längtar till man kan börja, men det betyder inte att jag tjuvstartar!

Jag lyckades inte få klart hemtentan igår :/ Någon var dum och har inte lämnat tillbaka boken till biblioteket i tid... dumma.. men jag skickade in två andra rester. Så jag är klar med alla uppfifter från delkurs ett, samt alla uppgifter förutom hemtentan från delkurs två. Vi började delkurs tre igår - religiösa texter, det vill säga att vi i först och främst ska granska koranen och bibeln.

Kollar på triss-skrapet och inser att jag också vill ha mer pengar. Ska kanske lämna in mina vister på 10-lotter idag, yeyehoo 20 kr! Fast jag ska nog ta två nya lotter :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: