notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

men jag har aldrig varit där

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

Så var det söndag igen. Veckorna bara flyger förbi.. nu är jag hur trött som helst!
... Skulle egentligen plugga när jag kom hem från Rebecca, men valde att äta mig illamående och somna framför TVn istället! Det positva är att jag inte har så mycket mer onyttigheter hemma längre - det negativa är kanske att jag mår illa och är trött. Planen är att träffa Rebecca igen lite senare - hon är och övningskör. Så det kanske är bra att hålla sig vaken? :P Somna klockan fyra på eftermiddagen är ju annars en utmärkt idé om man vill vakna utsövd och pigg klockan ett på natten ...
- Jag är inte säker på hur jag har tänkt med skolarbetet. Hemtentan ska vara inne på tisdag - jag har knappt börjat. Imorn ska jag jobba och passa barn.. så ah får åka till skolan på kvällen och sätta mig? Det låter ju jävligt lockande. Men ah får ju skylla mig själv - och jag som tycker bättre om att skylla på andra!

Igår hade jag och Rebecca världens mysdag! Vi gick på bio och såg Nalle Puh, den var hur mysig som helst. Jag kom till och med över att det inte var rätt röster! :) Innan filmen visade de en kortfilm om Nessie, den var huur söt som helst! Haha, jag tror att jag och Rebecca var de som var mest roade av de båda filmerna - hörde våra skratt mest frekvent i alla fall! Haha.. Efter bion käkade vi indisk mat på söder, Mariatorget för att vara exakt. Till maten drack vi vin, då blev man lite mer taggad på att gå ut. Så vi köpte med oss juice och annat gott som blanddryck, gick hem till Rebecca och blandade lite groggar medan vi kollade på Så mycket bättre! När det var slut tog vi oss i kragen och gick till söder, Mariatorget för att vara exakt. Vi hängde med Peter, Gustav, Erik, Hallerth, Sandra och massa folk på Loch Ness. Mitt i allt dök även Moloney och David upp, det var inte igår! Stället stängde tolv och då skulle alla dra hem typ.. så det gjorde vi också! Eller ah jag hängde med till Rebecca :) En ganska lugn lördag, men mycket trevlig måste jag säga!

Jag har haft lilla fågel blå på hjärnan hur länge som helst nu!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: