notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

gråa dagars skäl att skynda på

Kategori: den eviga monotomin

God morgon :)
 
Börjar dagen med lite ekonomiska kriser - ah eller lyssnar på det iaf.. på Nyhetsmorgon... det kommer att gå käpprätt åt helvetet med den svenska ekonomin .. typ..så det är bara att göra sig ansällningsbar och spara en jäkla massa medan vi konsumerar som vanligt(?)..lets rock this bitch! .. eller ah som vanligt säger alla olika: så den som lever får se, så att säga...
- Nu är jag snart klar med frukosten - kaffet tar jag ju medan jag fixar mig och såå.. som vaanligt.. det är en grej som bara funkar så länge jag slipper interagera med andra männsikor innan kaffet hamnat i systemet..
 
Skandalen om Parkens Zoo är så brutalt hemsk... möra stackars friska utrotningshotade djur, för att få plats med nya djur. Jag är ju ingen djurmänniska i största allmänhet men fyfaann hur de har behandlat djuren :( när de visade blider på de döda pumorna som låg i frysar - och att den ihjälbitna tigern som dog för tre år sen fortfarande ligger i deras frysar.. och sen lägges de döda djuren i samma frys som de än så länge levande djurens mat... då blev jag jäkligt illa berörd.. hur fan kan de göra så? Ska inte de som arbetat i/med djurparker tycka om djur?
- Att de skickade en tiger till ett Zoo i Danmnark som var "svartlistat", där de inte ens hade en trasportväg in för kissen .. så att djurskötarna fick söva tigern, bära in den och sticka därifrån innan den vaknade ... att man kan göra så? Jag vet att den djurskötaren från Sverige inte ville göra det (eller ah hon sa det, och sedan sa hon upp sig) .. men det är så sjukt,, stäng alla djurparker där djuren inte lever i naturligt tillstånd.. så kan man väl göra naturresarvat i deras hemländer istället ... nej djurparker vill rädda djuren BULLSHIT, ni vill tjäna pengar.

Nu ska jag fota en sista bild till mitt examensarbete - ska bara montera ihop lite papper och pennor och sådant.. sedan ska jag ned till skolan och layouta klart :) Lär bli klar till lunch ungefär: så kanske hinner käka med Liza när hon dyker upp innan det är dags att dra till gymmet... dagen till ära blir det köttfärslimpa och stuvat kål till lunch (samma som igår).. blev faktiskt en bra köttfärslimpa - slängde ihop den på fri hand i tisdags: blandade hackad lök, kapris och sambal olek i en skål, hällde på köttfärsen och blandade runt. Tillsatte soja, ägg och ströbröd, blandade ännu mer. Sedan kryddade jag efter behag med peppar, oregano, färsk basikika och vitlökspeppar (hade glömt vitlöken i steg ett och orkade inte gegga mer med det). Sedan blandade jag mer och la det hela, i form av en limpa, i en ungssäker form - o in i ugnen på 175 grader i typ 45 minuter: Klaaaart! =) 
 
 
När jag ändå hade kameran framme: 
 
Jag har börjat tänta ljus om morgnarna - det gör det mörka och regninga höstvädret lite mer uthärdligt =)
- o ja, det är roligt att ha en bra kamera hemma för en gångs skull ... synd att jag måste lämna tillbaka den :/
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: