notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

det normaliserade tillståndet panikångest

Kategori: den eviga monotomin

Att vara så stressad att man inte kan sova och att man vaknar stup i kvarten av att hela magen drar ihop sig och andningsmaskinerna arbetar på högvarv ... lika härligt varje gång... helvete vilken stress jag har satt mig i.. vi ska ha in råmanus på onsdag.. och jag har min första intervju idag!
- I eftermiddag får jag fortsätta terrorisera folk som inte har svarat.. eller ah jag började nu...
 
Igår jobbade jag hela dagen.. ligger ju efter på jobbet också.. livet leker? Klockan halv tre skulle jag sitta på tåget mot gymmet.. det var ju gym-torsdag.. så jag satt väl på tåget kl tre - vilket ledde till språngmarch från Karlbergs station till slutet av St Eriksgatan (där jag tränar).. hann gymma i ca 30 minuter.. sedan var det att byta om i samma fart som Stålmannen och ruscha iväg till lillebror.. när ungen öppnade dörren var det första han sa "vilken tid det tog".. då krävdes en del djupa andetag må jag säga!
 
Vi brukar äta middag runt fem, men farbror Pålsson skulle komma på besök.. den gubben har alltid funnits med på ett hörn, tror han är äldre än farfar.. och att pappa och farfar lärde känna honom genom motorsporten.. ah pappa tävlade i cross i massa år.. och de alla är extremt motorintresserade...
- När jag och Rikard var små kom min kära bror på det perfekta smeknamet på gubben: Pålle-prat... karln håller aldrig tyst: man får träningsvärk i öronen.. om de inte hinner ramla av...  fast ah han har en del intressanta berättelser.. speciellt från när han var maskinist på Amerikalinjen.. och sedan om sin släkt i USA och alla hamnar han har besökt.. och allt mellan himmel och jord... hela tiden.. Idag känner jag nästan att jag får skylla mig själv när jag svarade "nej" på frågan om jag visste skillnaden på en två-taktsmotor och en fyrtaktsmotor.. herregud vad upprört det blev, sedan fick jag lära mig det.. fast kommer inte ihåg - tror att mina öron stänger av när jag inte är intresserad.. samma sak gäller när han pratade om fysik och skulle förklara .. vad det nu var han snackade om med rotation och tyngder.. blaaah...
 
På jobbet har vi nu inlett en stegtävling, så tre månader framöver kommer jag strutta runt med stegräknare - jag anmäler mig inte för att förlora.. så nu jävlar ska det prommeneras!!!
 
Nu måste jag fixa mig, låna en kamera och åka till stan för att intervju en karl på Stockholms stad...
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: