notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

gammal skåpmat

Kategori: den eviga monotomin

... Spännande kommentar av herr Björklund "Få föräldrar vill inte vara i kyrkan, då backar rektorn och då blir andra föräldrar arga då de vill vara i kyrkan" .. hmpf.. föräldrarna får väl vara i kyrkan hur mycket de vill? AAAH den här debatten är så uttjatad. Som barn hade jag inte brytt mig ett piss om vi var i kyrkan eller inte - sanningen är att jag inte ens kommer ihåg hur vi gjorde, jag ville mest ha lov: vi var väl i kapellet någon gång ibland - gissningsvis till jul. Fast min favoritsysselsättning var inte att sitta still på en hård bänk i hundra år och lyssna. Visst det är tradition... och bara det är ju lite tjustigt... men sanningen är väl ändå att den inte spelar så stor roll... speciellt inte för eleverna.. det är bara alla jäkla föräldrar som ska tycka hela tiden, det säger ju haha till och med herr Björklund... hmpf.. Meeen skolan ska utbilda, så då kan man gå till kyrkan likt mokséer, synagogor och tempel i utbildningssyfte om det ska vara så.. och om det nu är så viktigt att gå till kyrkan på jul i det här sekulariserade landet... gör det då. Skolplikten innefattar ju även avslutning.., man ska nog inte bli rektor: då måste man ta beslut i det här.. men tack gode gud att Skolverket har gett ut anvinsningar med tolkningsutrymme!
 
Ooooch så mördar man elefanter. Lyssnade inte så noga på den nyheten.. men de avlivas för sina elfenben.. fortfarande... stackars lille dumbo :(

Igår var sista klassen pilates för den här terminen.. jag har gått i ett år nu .. och läraren kallar mig för Jessika. Jag har aldrig rättat henne.. fattar ju att det är mig kon pratar om.. meeeen... haha det börjar bli lite skumt xD Men jag säger som Chandler i V'änner (när han blir kallad Bob på jobbet).. att det liksom har gått för lång tid att säga att man heter något annat.. haha..
 
1 av 3 sjuåringar har en egen telefon.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: