notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

fredag (:

Kategori: den eviga monotomin

God morgon :)
- Äntligen fredag.. har ju i och för sig varit ledig i två dagar.. och idag ska jag jobba.. men men helg snart!
 
Jag började gårdagen med att simma .. det är höstlov.. så fyfan att jag stod ut i en halvtimme måste nästan klassas som en bragd! Det var ungar som plaskade och skrek överallt! Inte för att vara sån: men när jag var liten sa min mamma att man inte fick plaska på och störa (hoppa framför, simma på, göra vågor runt) de som simmade, man fick inte springa och skutta längs poolkanten (eftersom det är brutal halkrisk) och man skulle helt enkelt bete sig .. meeen det kanske är en gammal filosofi...
 
När jag kom hem från simmandet och precis hade slängt in lite vegobiffar och stuvat kål i micron så ringde Lilla Jackie! :) Hon skulle käka lunch - och ville åka till IKEA och äta köttbullar. Sååå jag hängde med henne.. det blev min middag... sedan kunde jag åter komma hem för att vända..
- Jag mötte Rebecca på centralen när hon hade slutat jobba - vi drog till espresso house och tog en fika :) Satt där och snackade i några timmar .. tror att jag var hemma runt klockan tio..
 
Idag ska jag jobba på morgonen - ska dra till pappas kontor och hämta posten .. sortera den och sortera klart de betalda fakturorna.. sedan ska jag gå upp till gymmet och träna lite :) Runt klockan ett ska jag möta mamma, Stefan, Therese och Rikard i Sickla.. vi ska gå på bio och se den nya Bond-filmen.. kan ju bli spännande ^^ Vet inte om jag har sett någon om de nyare Bond-filmerna... tror den senaste jag såg var Die Another Day.. och det kanske var ett tag sen den kom? hahah..
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: