notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

det blir inte alltid som man har tänkt.. meen vad ska man göra.

Kategori: den eviga monotomin

När det inte blir som man tänkt sig så är det bara att slänga om planerna.. det är inget att deppa över: efter som det så sällan blir som man (jag i alla fall) planerat.. fast jag kommer behöva ha en liten pratstund med mig själv om hur jag ska lägga upp mitt liv ... ah jo, igår fick jag melj om att Franska 1 i Frankrike (antagligen) blir inställd.
- Jag har en del back-up-planer... men jag ville verkligen åka. Så jag tänker vara besviken veckan ut, sedan lägga om planen. Egentligen arbetar mitt lilla huvud för fullt på en ny plan, och har gjort enda sedan jag fick mejlet. Meeen anyhooow...
 
Att dansa kommer definitivt vara en del av aktiviteten i vår. Jag tycker verkligen om att dansa.. det är en grym träningsform - tiden bara flyger fram: sen har man skuttat och rört på sig i 90 minuter. Det är jobbigt, man blir trött och känner sig nöjd efteråt. Kort sagt allt jag vill ha ut av träning.. hoppas på att jag kan komma igång med spinningen igen nästa vecka... vore grymt.
 
Okej idag finns det två nyheter att prata om denna torsdag:
 Sverigedemokraterna.. och Erik Almqvist. Det är bra att se hur det partiets grundvärderingar finns enda upp i toppen. Det var väl ingen som trodde något annat? Egentligen hoppas jag att alla inte hade greppat det och nu inser att de inte kommer att rösta på dem i valet. Annars är uppenbarligen 11 procent av Sveriges befolkning är rasister ..  och då kommer vi behöva satsa en jävla massa på folkbildning. Japp. jag anser att det är tatalt obildat att vara rasist.
 
Det andra är om Zlatan. Han är ju helt jävla magisk, man kan inte göra som han! Nu har jag sett det sista målet mot England typ hundra gånger, men man slutar aldrig att förvånas!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: