notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

tidsfördriv :)

Kategori: dravel om ingenting

Skönt att jag gick upp klockan sex när jag ska vara på söder klockan tio! Det tar så lång tid att förbereda sig för att åka till frisören^^ Hade väl egentligen tänkt hinna plugga lite innan.. men eftersom jag är bortförklaringsmästaren så: Laura har versionen av uppsatsen som skall uppdateras, vi har inte delat upp vem som ska göra vad än.. oooch hmm.. vi ska ändå ses i eftermiddag och fixa tillsammans :)

I natt drömde jag att jag rensade min facebook-lista från folk jag inte känner. Jag tror jag har haft den drömmen fler nätter i rad nu,visst jag rensar min fb lite sporadiskt hela tiden - men sååå många har jag inte petat bort. Det tog mig ett tag att komma på att det detta faktiskt var en dröm: jag loggade in på facebook och min logg var fylld av inlägg från folk som jag var vän med men inte känner, så det var bara att rensa på! :p haha.. bra dröm xD kaaan bero på att jag tycker att det är så jobbigt att gå igenom vänner-listan för att hitta de jag inte känner (det tar sån tid) - så detta var en önskedröm^^. Japp, jag tänker på facebook även undermedvetet...

JA, idag ska jag klippa mig :D
Som jag har längtat!! Har fått skjuta upp tiden TVÅ gånger :( Såå min utväxt är under all kritik.. och topparna är klyvna som bara den... blä, men snart är håret vanligt igen :D haha aah märker hur man bryr sig mer om sånt när man har skaffat sig vanan att klippa/färga håret regelbundet ^^ Det jobbiga med att vilja ha i princip vitt hår är att utväxten blir så påtaglig.. och jag har tydligen något jävla rött pigment i mitt hår som gör att håret vill vara gult istället för vitt - en jävla kamp! Såå jag har under en tid funderat på att släppa drömmen om den perfekta hårfärgen (vitt/pärlemo) .. och gå vidare med mitt liv = skaffa en hårfärg som är mer lätthanterlig.. men då uppstår ett annat problem: vilken färg är det då?! Vill ju vara blond... har testat typ alla andra färger - ångrar mig ju alltid efter ett tag och vill vara blond igen.. den största kampen var ju efter det svarta infallet, tog ju fan ett halvår att bli blond igen efter det! .. och håret gick söönder :( Men ah jag vet, man kan ju vara mer traditionellt blond.. men, meeen... det vill jag kanske inte? JAG VET INTE. Så lär kämpa med den ljusa färgen tills jag kommer på något roligt.. vill ju ha förändring också.. men haha... most change suck!
- Här hör ni hur hårt mitt liv är! xD

Jag har inte så mycket att säga alls.. så kan väl lägga upp någon gammal bild eller något ..


2006 .. haha mm så såg man ut då..
- Så långt hår vill jag ha igen! Kan håret bara växaaa..




Flashback:


När jag kom till Rocks i lördags kommenterade av en av vakterna åter igen att jag alltid är så glad när jag kommer dit! ^^ haha vilket för mina minnen tillbaka till en kväll på Anchor för.. 2-3 år sen när Tåve sa samma sak (att jag alltid är så glad) och Chrille suckade och fnös fram "nä hon är bara full jämt" - hahaha.. aah sanningen får väl ligga någonstans där emellan ;)

Fick även höra att Lasse hade saknat mig några helger i rad :p hahah.. det är bara fint när bartendern saknar en! Hhihi.. men ah den här helgen drog jag mitt strå till stacken - köpte tre drinkar .. nej fyra.. och bjöd en del.. hehe.. varför tror jag att jag har råd?! hahaha... men eh jag hade jävligt kul - så det var värt!! :D