notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

the madhatter

Kategori: den eviga monotomin

Onsdag :)
Nu är det snart helg: det är så det är! Speciellt då jag precis vet vad jag ska fylla mina dagar med fram till helgen :P Idag ska jag koka saft, hälla kemikalier i handfatet (propplösning kanske det heter), panta flaskor, träna oooch tvätta. FAST det viktigaste jag skall göra är ju i och för sig att HÄMTA WACKEN-BILJETTERNA!!!
- Imorgon ska jag jobba hos pappa och sedan följa med honom ut till landet, sova kvar där och såå... på fredag åker vi upp till stan igen: ska hänga med lillebror hela fredagen. Om det är fint väder blir det Grönan annars får vi se!
 
Jag har varit hemma hos mamma sedan i måndags :)) Då började jag dagen med att träna, gick från Karlberg till gymmet - seden gick jag till slussen. Ah mamma bor ju i Nacka så tog bussen sista biten ;) Där ute käkade vi lunch utomhus och såå.. hängde och tog det lugnt! Tisdagen spenderades på samma vis nästan :p Hängde med syrran ut till stallet - där gick jag med på att hoppa upp på hennes lilla häst: the year of not saying no! I mitt liv har jag nog suttit uppe på en häst.. kanske... hmpf... 5-10 gånger: säg 3-5 gånger på skansen som barn... sedan en gång när Ankan tog med hela klassen till hennes häst i femman-sexan... ooo juste i gymnaset på en friluftsdag ^^ Så jaa jag var grym.. ramlade inte av i alla fall!!
 
Jag på häst och syrran :P
 
På kvällen åkte jag, mamma och syrran ut till Heron City för att gå på bio :) Vi såg Rock of Ages ... vad ska man säga... hade Disney ett finger i spelet? Det kändes lite vääääl mycket High School Musical ... tyvärr... Alec Baldvin gjorde en bra insats - han är duktig han, jag gillade även Russel Brand - han var rolig och dräggig :P .. Malin Åkermans roll förstod jag inte riktigt, tyvärr... litet av en lös tråd kan jag tycka. Meeen det är ju alltid roligt att se att det går frammåt i karriärer för en landsman^^ haha.. Tom Cruise... vad ska man säga... han såg för snäll ut :S det var typ allas "problem" - de såg så städade ut xD i min mening hade nog Brad Pitt gjort en bättre roll som avdankad rockstjärna... eller Johnny Depp såklart - men han kan inte vara med i ALLA filmer (eller kan han?). mmm Johnny Depp.... så tillbaka till Rock of Ages. Nej säger jag. När till och med min mamma tyckte den var för fjompig liksom. Jag kan ställa upp på att göra en bättre version: utan lall och trams. Om någon känner sig manad att sponsra så sätter vi igång :p fett kul.. haha.. mmh man kanske ska göra en Rock n' Roll-film... undra om det är svårt.. eh om man har råd så är det säkert nemas problemas: "jag kan allt...bara du lär mig". (De som inte vet var det citatet kommer ifrån får ställa sig i skamvrån, och använda google).
 
En annan sak: de kunde valt mer bra låtar till filmen.. vissa var inte så jäkla rockiga ;) haha... näh men det finns ju massa bra musik från den eran.. så varför välja tråkiga låtar :S hahah...
 

 
 
 
Okej.. nu är klockan halv tre: hittills har jag: pantat burkar, hämtat Wacken-biljett, handlat natriumbensonat och deo, rensat handfatet (med propplösare), lämnat in min sista rest till skolan (för metod och teori), tvättat och håller på med saften :) Har väl en timme kvar på den skulle jag gissa. Sedan åker jag hem till Sara :D Har inte träffat henne på typ en månad - så det kändes mer viktigt än att träna :D:D 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: