notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

... o såsen var god.

Kategori: Från förr

Jag gav upp uppdrag granskning.
.. Det var för deprimerande med misslyckade polska operationer!
Så nu kollar jag mästerkock-programmet på fyran...... det är inte riktigt min kopp te asså - med det finns fan inget annat att kolla på.

Idag var jag i skolan på redaktionsmöte. Det gick bra och vi delade upp artiklarna - jag hamnade i alla testpaneler av ngn jävla anledning :p så på söndag börjas det: då blir det att möta upp Niko, Lee och Sofia för att dricka kaffe över hela stan ^^ haha - känns ju mkt hårt asså ;)
- Ja vår tidsskrift ska handla om kaffe!

Efter skolan var jag en sväng på stan - köpte tekoppar - sen IKEA!! =D
- det går framåt med lägenheten, sängen kommer med leverans imornbitti. Då ska även jag och mamma flytta ut grejer från mitt garage! It's all happening!!



Asså... SD ... ska man skratta eller gråta?
Jag mår lite illa av Björn Söders uttalanden i Aktuellt ... de har en "speciell" retorik de där mupparna, det känns som de har haffat bristande logik och vaga argument som "sin grej" liksom! Herr Söder har tydligen rätt till att säga om folk är skyldiga till brott eller inte - detta finner jag ganska så intressant må jag säga! Visste inte att en gruppledare för SD var en del av rättsväsendet i Sverige.. MEN VÄNTA: det gäller ju INVANDRARE som har gruppvåldfört sig på en SVENSK liten flicka - håll i hatten! Att det spelar så stor roll vem som är förövare och offer är det mest intressanta... Dessutom ska vi vara försiktiga med flyktignbarn som kommer ensamma till Sverige, de är monster som kommer hit för att vålta och mörda allt i sin väg! Det känns ju logiskt? Då man har lämnat allt man kallat hem och familj hela sitt liv, så känns det ju inte som man är så jävla kaxig .. men nu ska jag inte vara den som är den... haha?


Kommentarer


Kommentera inlägget här: