notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

DAATOOR =D

Kategori: Från förr

Nu är min nya dator hemma =D
- Jag kan äntligen vara inne på internet hemma utan telefonen!

Jag kan börja prata om gårdagen. Jag gick upp klockan sju, hade layoutmöte klockan nio och redaktionsmöte klockan tio. Vi slet röven av oss (vi som var där) större delen av dagen. Senare på eftermiddagen när jag skulle hem ringde Tottie mig. Hon slutade också då - så hon kom hem till mig och käkade min hemlagade köttfärspaj och drack kaffe! Någon timme efter att fröken Tutis hade dragit så stack jag till stan och mötte Rebecca. Vi drog till Actic Elite och tränade i två timmar - gratis! Det var ny personal så hon tyckte vi kunde dra in och träna medan hon listade ut hur man skulle fixa kortet vi ville ha. Sen kom hon och sa åt oss att vara med på yogalates-passet som började klockan sex. Det var första gången jag gjorde något sådant  - jag förstår varför: jag har varken balans eller koordination! Efter passet bastade vi. Det var hur skönt som helst (och jag som inte ens gillar när det är varmt). Efter ångra om och men kunde vi köpa vårt klippkort för 800 kr. Yeas baby, nu är det dags att börja träna meeer!!

Idag gick jag upp klockan sju igen (okej, jag gör typ alltid det). Klockan nio började vi med slutspurten av layouten. Klockan 12 var deadline - så tre minuter i kunde vi sluta svettas! Men satan vad jag, Freja och Niko slet med skiten.
- Efteråt skrev jag ihop min reporterreflektion efteråt. Det tog ett tag. Så jag fick bråttom till tåget - skulle hämta lilla Tildis. Vi ritade och pysslade tills hennes mamma kom hem.

Jag trodde att jag skulle få andas ut när jag kom hem. Men icke! Avin till datorn hade kommit: så jag tog en prommis till flempans centrum. Hämtade datorn. Gick tillbaka.

Sen kunde jag steka mig blodpudding i lugn och ro - snart vill jag sova. Fast först vill jag ha mer saft...

Imorn är det jobb som gäller!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: