notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

allt jag hittade var en gurka

Kategori: Noll koll - Rock n' Roll

God morgon :)

Jag sitter och kollar Gilmore Girls och börjar må illa av hunger medan Tutan ligger och andas djupt i min säng :P Vi sov hos MIG efter krogen igår ^^ haha det e ju ganska kul med tanke på att jag bor i Flemingsberg och Tottie på Karlaplan ^^ men men vi hann första pendeln så det tog inte såå lång tid hit iaf :)

Vi började kvällen i Tanto - jag drack en liter vin och blev lagom berusad =) sen var det dags att dra till Rocks!! Lasse blanda bra drinkar så man blev krypfärdig (som vanligt) :D jag har inte så starka minnen från Rocks.. hmm.. vi dansa.. Haaankyyy var också där :D det va roligt att träffa henne!

Efter stängning hoppa jag, Tottie, Eje och Christ in i en taxi mot Stureplan ^^ hehe - jaaa, Heavens Gate ^^ hade fan kul där för första gången på länge ^^ Jag dansade mycket med Andrés syster som bor i London .. jag har ett svagt minne av att jag gick ned i bryggga utan hjälp .. vilket betyder att jag var så jävla kanon i arslet att jag knappt visset vad jag hette ^^ Det förklarar dessutom varför jag har så cp-ont i ryggen och höfterna idag!

Jag blev utslängd från Heavens klockan en minut i fem xD
- och mitt svar när vakten frågade hur jag mådde var "jag har hicka" ^^

Hittade Tottie utanför sen promenerade vi till centralen (jag utan skor) ^^ som sagt hade pendeln börjat gå :D det va nice^^ vi fyllekäkade på centralen ... någon jävla macka!

Nu lagar jag fiskgratäng ... eller njaaa, lagar och lagar... jag ställde in skiten i ugnen :P men i alla fall.. jag tillagar mat iaf ^^ sjukt hungrig/mår tok-illa... kanske käkar en knäckemacka med smör och kryddor - måste nog handla idag.. haha^^ om jag orkar...

Vet inte vad som händer idag. Först och främst ska väl Tuten vakna =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: