notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

"vad hände med att hatten är huvudsaken?"

Kategori: Från förr

Vad ska man säga? Män som tar kvinnor till Sverige och gifter sig med dem för att sedan våldta och misshandla dem. Idag inleds en rättegång mot en man som har våldtagit cirka 17 småflickor (i 7-10 årsåldern). En journalist blev misshandlad och våldtagen i Egypten under firandet av presidentens avgång. Folk får inte bo kvar i sina lägenheter för att ägarna ska renovera miljonprojektet så de kan höja hyran med 45%. Kan man annat än bli upprörd?!

Jag har blivit en nyhetsjunkie och kollar på nästan alla nyhetssändningar.

Nu är det nyhetsmorgon och de sitter mest och dravlar om baskrar och kavajer just nu... och nu över till snack om alpina sporter - såå.. vi slår om till ettan och Gomorron Sverige: där pratar de träning. Man kanske kan få lite tips ^^

Idag ska jag skriva min krönika och förbereda mig för morgondagens opposition (på reportagen). Jag skulle ha gått upp halv åtta imorse, larmet ringde - men jag kände inte för att vakna. Så jag ställde fram alarmet till nio. Nu har jag käkat frukost, fil och flingor + C-vitamin. Så måste sätta på en kanna kaffe innan hjärnan kan komma igång!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: