notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

what we want is an opportunity

Kategori: Från förr

Jag sitter som klistrad vid min datorskärm (för ovanlighetens skull?) och läser krönikor som jag ska ge respons på. Helt plötsligt råkar jag titta upp mot TVn som står på i bakgrunden och tanken slår mig: varför i hela helvetet tittar jag på alpina VM?!
- Det går absolut ingenting av värde på TV den här tiden på dygnet - om någonsin?.. Så nu får det bli lite CNN! Ja, nyheter funkar alltid ;)

Nu kokar jag lite mer vatten för morgonens andra kopp te.. snart är det dags att byta till kaffe, men satan va te är gott det med...

Jag har stora problem med mitt responsarbete - Så om folk kan lära skriva lite sämre så jag hittar saker de ska ändra på skulle jag vara tacksam! hehe.. Vad händer mer idag då? Förutom allt skolarbete så är planen att träffa Emy, träna, gå på bio och spela biljard! Det var längesen vi umgicks så här på en fredag :)



Hahaha asså djur
.. ah den tjocka hunden (och kissen) är hemma med mig här nu.. så mamma ringde och sa att jag skulle släppa ut Nemo på baksidan en stund - så jag skriker LUUURVAAAS och tjockisen kommer "springande" .. ne han är gammal och tjock så han springer inte så mycket längre!
- Men det roliga är att alla våra djur reagerar på både tjockis och lurvas ^^ haha! O Nemo reagerar när man ropar på den andra hunden också.. ah vad ska man säga, djur asså..

När jag skulle få in Nemo från baksidan orkade jag inte gå ut o hämta honom, så åter igen ropade jag lurvas, men la till det magiska ordet "mat" och gick för att öppna kylen - och jag lovar: han kom som ett skott^^


Det här var när jag och Nemo var ute och gick för ca en månad sen..
Han älskar snö och ville inte gå in, så när vi kom tillbaka till uppfarten efter vår promenad la han sig ned och såg död ut ett tag, sen rullade han runt lite, såg död ut igen .. tillslut fick jag in honom och då tittade han anklagande på mig med sina ledsna ögon... haha

Kommentarer


Kommentera inlägget här: