notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

by the way

Kategori: Från förr

Alltså Carl Bildt och Urban Ahlin... haha vad ska man säga? Sveriges utrikesminister och en riksdagsledarmot tjafsar öppet och smutskastar varandra/varandras partier... vackert!

Jag är klar med min krönika och skickade just in den. Jag har dessutom läst 1,5 av 3 reportage till seminariet imorn! Man kanske skulle kunna tro att jag skulle ha börjat med att läsa det reportage jag faktiskt ska opponera på - men nej, eller asså jag började läsa det. MEN det var ett reportage om abort - och ja, det äcklar mig. Allt som har med doktorer och det som faktiskt ska finnas på insidan av kroppen (inte utsidan, vi har hud av en anledning - så vi ska slippa se det som är där inne!!!) äcklar mig något otroligt.. Det står egentligen inte så mycket om just själva utförandet av aborten i den del av reportaget jag faktiskt har läst .. men fyfan.. jag får upp massa bilder hur det skulle kunna gå till och yäääk!! Vill bara tillägga att jag absolut inte är mot abort - man ska inte ha barn om man inte vill eller av vilken anledning man nu vill göra aborten.. det är inte rätt mot någon att tvingas till att bli förälder.
- juste, om jag inte har sagt det så tänker jag stanna i väntrummet när det är dags för mig att få en bebis, vill fan inte vara med i alla fall.. eller ah man har väl turen att man slipper se själva förloppet då man råkar vara brud.. men i alla fall.. haha nej, nu ska jag sluta tänka på det här, min hjärna kan producera alldeles för mycket äckliga bilder!

Så nu ska jag läsa mer om soppgubbar innan jag ger mig på att läsa om abort igen!

Kommentarer

  • TerrorTwin säger:

    Abort :c

    2011-02-17 | 02:49:57
  • Courtney säger:

    <3

    2011-02-17 | 19:10:00

Kommentera inlägget här: