notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

ojdå jag glömde rubriken

Kategori: Från förr

Nu har jag nästan lyckats resa mig ur sängen utan ha planer på att lägga mig igen! Det tog några timmar bara ^^ hehe.. har just plockat fram kläder till ikväll - som vanligt blir jag färgglad - not! haha, svart kjol o grått linne - kanske ångrar mig senare .. men just nu är det tidigare nämnda den nuvarande klädstatusen! haha ...


It's only love -. Bryan Adams 


kommer antagligen ta en buss som går åtta ikväll.. så jag hinner förhoppningsvis att göra mig i ordning :p .. men det är ju bara fyra och en halv timme kvar! det här går aldrig xD .. jag vet inte vad jag har för humor för tillfället .. men jag sitter och garvar åt mig själv .. eller nej det gör jag inte alls .. jag är för trött för att garva på riktigt så jag garvar på insidan ^^ okej jag är störd, men allvarligt min hjärna skrattar åt mig!

Kanske ska sluta babbla? .. men nej jag vill inte..

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig för just nu ... orkar inte börja fixa mig, är inte hungrig och kommer somna om jag lägger mig ner ..  hahaha, men jag fick ont i ryggen av att sitta upp så nu halvsitter jag nästan .. mer åt ligga ner hållet egentligen men ... ändå inte!!

Intresseklubben antäcknar känner jag ... 

 
Shelter me - Cinderella

Kommentarer


Kommentera inlägget här: