notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

review

Kategori: Från förr

Det ska verkligen bli skönt med sovmorgon imorn, jag är riktigt trött. Jag har fått min dos av amerikanska dramaserier för den här kvällen! Här kommer en liten sammanfattning av vardera serie;

Gossip Girl:
Dagens avsnitt handlade om Thanksgiving. Till en början verkade allt bli ett stort kaos - vilket det till viss del blev. Blairs pappa kom inte hem eftersom Blairs mamma, Eleanor hade sagt till honom att Blair inte ville; men sanningen var att hon inte orkade (känslomässigt) träffa honom. Sarena och Blair bråkade, chocker? Så familjen van der Woodsen (Sarenas familj) kunde inte fira Thanksgiving hemma hos familjen Wardolf (Blairs familj). Efter att Sarena hade pratat med Dan kunde hennes familj; dvs hon, hennes mamma och bror, fira högtiden hemma hos familjen Humphrey och eftersom Dans pappa, Rufus och Sarenas mamma, Lily hade ett förflutet tillsammans blev det mer än problem eftersom Dan och Jennys mamma, Alison hade återvänt(!). Vid middagen kom "hemligheten" om Lily och Rufus förllutna upp till ytan och efter en rad utstormanden fick Alison veta att Rufus hade kysst Lily på en av Eleanor Waldorfs fester så hon fick honom att välja mellan henne och Lily. Han valde Alison. Efter att Blair hade fått veta sanningen om varför hennes pappa inte var där och av den anledningen bråkat med sin mamma, hestätit en stor kaka och kräkts upp den ringde hon Sarena som åkte från middagden till sin vän. De åkte sedan tillbaka till familjen Humphrey för att bevittna sanningen. Nates pappa tog en överdos och hamnade på sjukhus. Den enda som man inte fick veta någonting om i det här avsnittet var snyggingen själv - Chuck Bass!

Desperate Housewifes:
Vart ska man börja, är den stora frågan. Jag ska fatta mig relativt kort och bara ta med det viktigaste från kvällens program. Gaby och Carlos gifte sig; igen, trots att Carlos blev permanent blind efter orkanen. Susans kusin ( som för övrigt spelar Luke i OC) kom till Wisteria Lane och Susan misstänker att han stöter på Katherines snart 18 åriga dotter, men oj så fel hon hade! Mike är fortfarade på rehab. Lynette och hennes familj följde med Bree till kyrkan där hon ställde, enligt Bree, för många frågor till prästen. Efter att ha bett Lynette pröva på andra kyrkor fick Bree praktist taget be Lynette att komma tillbaka. Jag måste bara påpeka att mannen som spelade prästen i Brees kyrka även spelade Headmaster Charlston i Gilmore Girls!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: