notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

järngänget

Kategori: Från förr

Jag kom nyss hem. Jag, Madde och Rebecca träffades i Slussen vid halv tio-tiden, vi tog en promenad till Sveavägen för att kolla vad det var för folk på Cafe 60 men det var typ fullt så vi orkade inte fika där. Vi tog tunnelbanan till medis istället! Vi gick en vända runt på söder för att hitta något bra fik som hade öppet länge, till slut hamnade vi på Cozy som ligger i korsningen folkungagatan/götgatan. Jag tog en latte och halloncheesecake :) .. vi satt där och snackde till klockan 00:30 sen gick vi till slussen där vi skilldes åt och alla tog sig hem. Jag missade precis en buss och fick stå och vänta i ungefär en kvart till nästa buss kom. Medan jag stog där tänkte jag på hur konstigt det var att jag aldrig träffade någon som jag känner när jag står och väntar på bussen om kvällarna. När jag kom på bussen såg jag två personer från mitt gamla fotbollslag - men ingen av dem såg mig, sen kom Erik på bussen; han var på Malta samtidigt som jag! Han var med en kompis så vi sa bara hej och hur vi mådde, det är konstigt att jag inte träffar honom oftare eftersom vi bor jättenära varandra!
 
Jag fick gå hem från telegramvägen och när jag nästan var hemma sog jag en som kom cyklande; det var en från min klass i högstadet så jag försökte få kontakt med honom - men han såg mig inte! Det var lite underligt att jag hade stått och tänkt på att jag aldrig träffade folk jag känner just i kväll när jag senare träffade på så pass många som jag faktiskt känner!

Jag fick äran att lyssna på fyra "fulla" fjortisar hela vägen från Slussen till Nacka Forum. En av dem hade en otroligt irriterande röst och hon var tvungen att skrika exakt hela tiden! Jag höll på att få panik; de små skrikfjortisarna var på samma buss som jag, bussen var kokhet och en tjock tant satte sig brevid mig, eller snarare sagt mig! Jag fick nästan ingen luft och ville bara gå av så jag kunde få komma hem ...

Nu ska jag sova, god natt gott folk!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: