notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

Hejdå. Desamma!

Kategori: Från förr

Jag har varit hos pappa i två dagar den här veckan, åkte hem till mamma idag igen! Det är därför jag inte har upptaterat bloggen lixom.. Rikard har flyttat till sin lägenhet så han tog med sig datorn och TV:n, snacka om att rummet kändes tomt!

Igår hade jag muntliga (nationella) i engelska: fick mvg! Efter skolan åkte jag, Rebecca och Amanda till stan eftersom jag behövde lite nya kläder. När jag hade gått min rond på H&M så gick vi och fikade på Piccino på Drottninggatan!

Min lillebror får för sig så konstiga saker ibland; senast igår så sa han att "Byggare Bob" heter "Bobba-fett" alltså han skojade inte utan han sa det på fullaste allvar! (Han är sex år). Han sprang runt och skrek det ett tag och sedan helt plötsligt så sa han att "Bobba-fett" har en bazooka. Jag vet inte vart han har fått det ifrån men lite roligt är det.

Medan pappa nattade Viktor (och sig själv) kollade jag och Anna på Djävulen bär prada. Jag hade inte sett den innan så det var kul! Jag tyckte den var sevärd trots att den var lite förutsägbar på vissa punkter, så om man inte har sett den (och tycker om chick-flicks) så tycker jag att man ska göra det!

Idag hade vi engelska nationella: läs- och hörförstelse. Vi hade det direkt på morgonen och jag hade planer hur jag skulle göra för att hinna: jag skulle gå till tunnelbanan klockan 08:15.
  Jag tror att jag sprang till tunnelbanan klockan 08:20 istället. När jag kom ner till stationen så stog det att det var 3 minuter till nästa tåg skulle komma så jag jag försökte att inte börja hyperventilera. Jag väntade i två minuter; nedräknaren slog inte om, jag väntade i fyra minuter; nedräknaren visade att det var två minuter kvar, jag fick panik och slutade kolla på klockan - tåget kom!
  Det var fullt med människor i alla vagnar, jag skulle stå i den som var längst bak. När jag kom in i vagnen började en une skrika så jag tänkte "underbart" lite ironiskt för mg själv. Vi kom till hötorgets station där halva Sverige tydligen skulle gå på: en kvinna ställer sig framför mig - hon hade hur långt hår som helst och det skulle hon envist vifta i mitt ansikte så jag tänkte "det kan inte bli mycket bättre" men då kom en tant som hade "lite" för mycket parfym på sig in i vagnen, jag kände hr mina ögon började tåras av den starka lukten, dessutom skulle parfym-tanten prata i mobilen men jag tror att hon hade missförstått hur man använder en telefon eftersom hon försökte använda den som en megafon!  
  Tunnelbanan stannade även vid Gamla stan och där skulle en kvinna med barnvagn av, hon stog i princip längst in i vagnen. En man skulle vara vänlig och hjälpa henne men tyvärr så var han en aning inkompitent så "stå-plattan" som satt fast i barnvagnen fastnade mellan tunnelbanevagnen och perongen så vi blev stående ett tag till.
  Den buss som jag hade planerat att ta från slussen gick 08:35 och jag var framme på perongen i slussen 08:37 så jag rushade ner för trapporna för att se 08:40 bussen åka därifrån. 08:45 bussen kom direkt efter och tog den tidigare bussens plats så jag gick på den och försökte lugna mig, vilket inte gick så bra! Jag som är en så lugn person annars? Jag satt och gav busschaffören onda blickar hela vägen (i spegeln) jag tror att han såg mig för han ryckte till när han kollade upp i spegeln. Han körde förövrigt som en äldre dam med nervsjukdommar!
  Bussen stannade vid skolan 08:55 - provet började 09:00. Jag sprang som en galning hela vägen till klassrummet och exakt när jag kom in så sa Sofie (en engelsklärare) nu kan ni öppna provet. Jag fick sitta med en byggklass för alla platser, i det klassrum som min klass satt i, var upptagna! Men jag hann i tid och gjorde provet; kan ju hoppas på att det gick bra!

Vi var i datasalen på båda lektionerna som vi hade idag; ja, vi hade lektioner trots nationella proven! Jag och Emily blev klara med vårt arbete om Ryssland på geografin och jag började med hemtentan på ekonomilektionen.

Ikväll ska jag spela bas. Det var ett tag sedan jag var där och jag har inte gjort läxan om man säger så. Jag har inte haft tid kan jag skylla på om jag behöver!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: