notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

today is

Kategori: Från förr

Imorse trodde jag att det skulle vara vart ute; så jag tog på mig leggings, långt linne och min Ebba-tröja .. dessutom plockade jag fram skinnjackan och tillråga på allt så glömde jag mina vantar! jag frös som en galning kan jag ju säga :( .. jag tror inte att min hjärna fungerade alls imorse; först allt det där med kläderna och sen så fick jag helt plöptsligt för mig att det var torsdag idag: så jag gick inte till bussen när jag skulle!!! .. för det första så börjar jag mycket tidigare på torsdagar och för det andra så har jag en almanacka som jag blint studerar i princip hela tiden så jag borde veta vilken dag det är!

Jag kom försent till matten och det gjorde Rebecca också! hihi, hon hade också fårr hjärnsläpp morgonen till ära ;) Efter matten var det engelskprov; det gick väl sådär ... kunde gått bättre om jag hade pluggat mer! Sen var det Internationella ekonomin ja, det är så segt! .. allvarligt talat, jag blir galen på vår lärare, usch nej, jag tycker inte om henne! 

Efter skolan följde jag med Becca till H&M, hon skulle köpa lite småsaker eftersom hon åker till Gran Canaria imorn!! *avundsjuk* .. så jag kommer inte få träffa henne på 1,5 vecka! :( .. hon kommer hem nästa torsdag men jag åker ju till NY på tisdag och kommer hem på måndagen ;) .. det är iof asnice att åka till NY så ska väl itne klaga .. eller jo lite ;) 



  

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: