notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

"My taste is simple, I only require the best" - Oscar Wilde

Kategori: Från förr

Jag gjorde engelska istället för franska ^^

- ska ha muntligt presentation på måndag och prov på onsdag, i just ämnet engelseka! Jag ska prata om Oscar Wilde eftersom vi ska prata om en engelsktlande författare som levde under något av åren mellan 1500-1900. Det är ett ganska stort urval. Mitt val gjorde jag för att jag tycker - för det första - att Mr Wilde verkar ha varit en väldigt intressant person och för det andra så står det om honom i vår lärobok så det blir lite lättare att hitta information ;)

Jag ska gå till bussen om ca 30 minuter .. kanske kan kolla när en tidigare buss går; jag börjar bli lite smått uttråkad av att bara sitta här xD .. men vid närmare åtanke så kommer jag ju antagligen bara sitta någon annanstans om jag åker hem till pappa och sätter mig xD haha!

Jag skulle ju kunna lägga upp någon fin liten bild eller kanske något från youtube här så att det blir lite roligare att titta på .. haha.. eh jag orkar inte hitta nått roligt från youtube just nu så jag gör det en annan gång; men en liten bild kan jag ju leta upp ;D

image135

Det blir en bild på Johnny Rotten igen ;D


Dessutom såg jag just en av mina favoriter bland roliga historer: så den kan jag kanske förgylla någons dag med! haha xD

Vi brukade reta Nisse för att han hade glasögon. En dag slet vi av honom dem: men då började han reta oss för att vi hade glasögon. 

Hahahahah helt klockren xD  


Kommentarer


Kommentera inlägget här: