notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

Tisdag ...

Kategori: Från förr

Igår va ja o Kiran på Java o fikade/pluggade =) ,, det var mys ! vi hade ju lxm inte träffats på 4 veckor !!! men nu känns det som hon aldrig var borta :P hihi,, allt är tillbaka till det vanliga - springa halvsovande till bussen, lektion efter lektion efter lektion, kanske hinna vara lite social, springa helt slutkörd till bussen, komma hem, plugga, oj jag glömde det eviga ätandet och träningen som faller i glömska hela tiden sen sova bort halva dygnet men tröttheten lämnar en iallafall inte någonsin - är det vädret? nej förfan: det är den eviga stressen att hinna med att leva !!

Idag vaknade jag med hela örat fyllt med torkat blod, mums ^^ haha .. fyfan va skabb det var !! =/ ,, asså a de va från de nya piercinghålet ^^ hehe ... o sen vart de lika vackert på eftermiddagen o Sara tyckte de va "asskarrit" men va tvungen att granska det noogaa ;)

Snart ska jag förbereda mig för svenskan, asså vi ska snacka om våra böcker imorrn; jag har läst "en komikers uppväxt" av Jonas Gardell =) ,, sen ska ja plugga till Ekonomiprovet som vi har imorrn o juste jag måste ringa pappa o säga att ja kommer till dom imorrn ,, hehe .. 

Snart får jag kryssa en dag till på räkna-ner-listan YES ! haha 

<33  


 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: