notice.

Three tomatoes are walking down the street
- a poppa tomato, a momma tomato, and a little baby tomato.
Baby tomato starts lagging behind.
Poppa tomato gets angry, goes over to the baby tomato, and squishes him... and says:
"Ketchup."

MIn sommar del 3

Kategori: Från förr

Jag var på Emys landställe i 1 vecka. Ons-Tors var vi i Göteborg. haha
Vi sa till Emys föreldrar att vi skulle bo hos en kompis... men vi hade inte pratat me henne om det men vi tänkte att de skulle lösa sig när vi kom fram. Ja, det troode  vi ja ! haha
Det första vi insåg när vi gick av bussen var " vi är dumma i huvudet ". 
Vi började med att gå in i "nordstan" och hitta en toa att fixa iordning oss på eftersom vi hade åkt ner i våra otroligt heta ef-tröjor och tränings-shorts utan smink och ofixar hår ! efter det så hittade vi en karta på en turistinformations-grej och gick runt lite, kolllade på Gullbergskajen (Håkan sjunger ju om den!) sen var jag hungrig men och vi letade efter någonstans att äta, gick upp mot LIsseberg men efter ett tag ikom vi påvi att vi ville äta i nordstan så vi vände, inte ens halvvägs tillbaka började det regna, inte lite heller det öste ner !! vi stog under ett tak ett litet tag för att vänta ut det värsta, vi orkade inte vänta för det öste ner lääänge så vi sprang.. Åt kinamat. Det började regna lite mindre så vi gick upp mot lisseberg igen.. gick runt lite och efter ett tag satte vi oss i en väntsal (till spårvagnar och bussar) där fanns det datorer !!!
vi var där ganska länge och torkade men sen gick vi ut o promenerade igen.. Emy fick cp-ben (hon kan typ inte böja benet o har allmänt ont) och haltade runt som en .. stelopererad kamel !!
Sen var det dags för middag, vart skulle vi äta ?? tittade runt ganska mkt men tillslut vart det McDonalds iaf. haha ... där satt vi läänge .. Sen viste vi inte vad vi skulle göra så vi gick till "Nils Eriksson-terminalen" och satte oss, den första konstiga/läskiga människan dök upp "han i vita byxor" AAAH !! Det var en medelålders man med vita byxor som typ var jätte äcklig, han stog o poseade vid en lycktstolpe eller a en lamp-grej inne på terminalen, går inte riktigt att beskriva hur han gjorde men det var läskigt så jag o Emy försökte byta bänkar o så MEN HAN FÖLJDE EFTER OSS !! Hjälp ! Det regnade ..igen !
Vid 2 tiden (på natten asså) när vi just hade sommnat på en bänk där inne kom det vakter o sa att terminalen skulle stänga till 4 så vi var tvungna att gå .. vi tog oss tillbaka till McDonalds och delae på en liten fanta .. Haha utanför stog det knarkförsäljare som försökte sälja knark till oss.. sen när vi just hade satt oss typ kom en man som gick som en anka typ .. han såg ganska normal ut annars .. han satte sig bakom Emy som tur va för ja e något bättre än henne på att hålla masken, inte skratta åt konstiga människor! .. men när han skulle äta haha .. asså han hällde ut alla pomesfrites på en servett och öste på typ 20 kg salt bet av halva pomesfitesen och slängde andra halvan på golvet !! haha och så höll han på ..
Vi satt vid ett stort fönster o typ alla som gick förbi knackade,vinkade,pekade,skrattade åt oss .. jag va ngt trött så satt typ o sov ibland .. Efter ett tag kom en gubbe i 50-60 årsåldern in och frågade "Alles god?" (eller hur de stavas) vi bara tittade på honom och då viftade han me handen och sa "blähviha" typ ... haha Bakom mig satt det några som var från USA och helt plötsligt bara började en svära o ha sig utan anledning asså inte argt eller så .. haha sen gick dom typ eller a de va nåra svenskar som satt me dom också, dom satt kvar .. så började en typ prata me Emy, frågade va hon lyssnade på tror ja (musik), jag halvsov då så ja hörde inte riktigt. Hon sa ngt om landställe asså varför vi va där .. men han fatta inte så hon sa det typ 2 ggr till då vakna jag till och trodde hon prata svenska med amerikanarna så ja sa det på engelska.. men aa haha han sa " Jak prata svenska" så Emy sa "landställe" en gång till sen .. "sommarställe" dåååå förstog han !! Haha
Runt halv 4 kom en till medelålders man fram till oss
Han - Får jag sitta här, jag har en typ phykisk sjukdom, jag måste prata hela tiden, får ja sitta här o prata?
Emy - Vi ska typ gå ...
Han - Ska ni till KLOBBEN ??
Emy - Nää...
Han - Ska ni till KLOBBEN ??
Emy - Nej ..
Han - Vart ska ni då ??
( Vi sa inget, bara tittade på varan)
Han - Ska ni hem ??
Emy - Mmm...
Han - Så ni ska inte till KLOBBEN ??
Jag - men NEJ !
Han - Shiiiit det var ju bara ett ärbjudande !!
Sen gick vi tillbaka till terminalen .. Han i vita byxor va kvar !! AAAH !! haha men det var typ fortfarande stängt så vi gick mot 2 st som stog utanför en öppen dörr o frågade om man fick gå in men dom viste inte ..
För det var ju inte bra om vakterna bara kollade så de fungerade o så gick man då blev dom arga
Emy - det var ju inte bra
En - Nej dom är eeelaka (tror dom va från karlstad, hade sånn dialekt)
Jag - mm .. det är elakt, spec. nu när det är kallt ..
Samma - Ja, det är onskefullt !
HAHAHA
Efter ett tag gick vi in iaf .. var på terminalendär fanns det också datorer som vi satt vid ..
HÖLL PÅ ATT FRYSA IHJÄL !!
 Vi tog en tidigare buss hem .. Emy somnade på busshållplatsen i mellerud när vi väntade på hennes föreldrar .. HAHA det verkade som dom trodde att vi var bakis .. haaa
vi sov och kollade på skärgårdsdocktorn hela torsdagen nej juste vi badade lite också .. 
På lördagen åkte hennes föreldrar på en marknad och vi hade inget att göra ..så vi gick igenom skafferiet o hittade likör, martini och mycke annat som vi drog i oss .. vi kom på att det kanske inte var så smart att vara hemma i det tillstånd vi var om dom kom hem så vi gick på promenad.. hahaa rammlade runt lite tillslut la vi oss på en äng (JAG KLAPPDE EN HÄST, jag är extremt rädd för hästar) .. haha fast när vi kom tillbaka så hade dom inte komjmit hem än så vi gick o la oss Emys mamma trodde bara att vi var trötta HAHA
Åkte hem på söndagen .. och började jobba på tisdagen .. jobbar hos mamma, registrerar löner .. just nu sitter jag på jobbet men mamma e på möte så ja vet inte vad jag ska göra  ..   

Kommentarer


Kommentera inlägget här: